Kako Tanjug javlja…biće fenomenalna godina!!!!

      Komentari su isključeni na Kako Tanjug javlja…biće fenomenalna godina!!!!

Naslov preuzet od Tanje P., jedne od učesnica Novogodišnjeg pešačenja u organizaciji udruženja Poželi želju 2. januara 2021. godine. 150 učesnika okupilo se na Majdanu, jezercetu u Subotičkoj peščari. Učesnici su pristigli iz četiri pravca, prva grupa krenula je u 7.45 h sa okretnice na Makovoj sedmici, grupu je predvodio Milenko M.
U 8.15 h sa okretnice na Srpskom šoru krenula je druga grupa predvođena Zoranom V. Sa okretnice Kelebija opština u 8.10 h krenula je treća grupa koju je predvodila Nataša K. a četvrtu grupu je sa okretnice Kelebija državna granica u 8 h poveo Aleksandar Ž.



U ovom izveštaju su fotografije Ivana W. i nekoliko rečenica, utisaka i komentara koje sam preuzeo sa FB profila učesnika akcije.

Ivan S. Prva (n)ovogodišnja šetnja po Kelebijskoj šumi sa mojim unukama u organizaciji UG Poželi želju iz 4 pravca po prekrasnom sunčanom vremenu. Na jezeru Majdan su se okupile sve četiri ekipe i jedni drugima smo poželeli srećnu novu, nazdravili medovačom u to ime i održali skupštinu udruženja pod vedrim nebom. Ponovo povratak na polazište nakon pređenih 10,5 km.

Sandra T. 02. Januar 2021. Prva ovogodišnja šetnja. Moja grupa pošla od Makove okretnica. Lepo sunčano jutro i dan. Udahnuli svežeg vazduha sa nadom na će ova godina biti lepša sa puno druženja. Držimo joj fige !

Aniko T. Csodaszép időben, jó társaságban  (po divnom vremenu, u dobrom društvu)

[embed-google-photos-album link=“https://photos.app.goo.gl/1vNGLtXWffYzKksm8″ mode=“carousel“]