Kup Fruške gore, zlato na stazi treking lige

      Komentari su isključeni na Kup Fruške gore, zlato na stazi treking lige

U nedelju je na Fruškoj gori održano 3. kolo Vojvođanske treking lige u organizaciji PSD Železničar, Novi Sad. Na tri ponuđene staze startovalo je 157 učesnika međi kojima je bilo i 8 učesnika Udruženja ljubitelja prirode „Poželi želju“ iz Subotice. Iako treking kao takmičarska disciplina nije prioritetan cilj našeg udruženja rado učestvujemo na kolima Vojvođanske treking lige.

Na maloj stazi dugoj 17 km imali smo četiri predstavnika: Adrijan Matatić koji je osvojio 6. mesto u muškoj konkurenciji, Ivan Manić, Slavica Ševčić i Zoran Vukmanov.

Na velikoj stazi dugoj 42 km imali smo takođe 4 predstavnika od kojih je najuspešnija bila Biljana Isić osvojivši 1. mesto u ženkoj konkurenciji, Mirko Kujundžić je bio najuspešniji među muškim delom ekipe na 9. mestu a stazu su uspešno savladali još Željko Milenković i Vladimir Vujić i na taj način doprineli da naše udruženje na ovom kolu sakupi nove bodove.

Još 29 članova udruženja pešačilo je juče stazama na Fruškoj gori, najveći deo njih na stazi dugoj 17 km od Popovice preko Glavice i Stolova do Tv tornja pa dalje grebenom Fruške gore preko Iriškog venca do Kraljeve stolice i do cilja na Popovici.

Naredno kolo Vojvođanske treking lige je u nedelju 10. juna na Carskoj bari kod Zrenjanina.