Loading Događaji

« All Događaji

Svi putevi vode u Rim

februar 10 @ 07:00 - 19:00

1000RSD

Planinarenje znanim i neznanim stazama, uživanje u lepim vidicima, potocima i vodopadima, građevinama iz nekih davnih vremena, druženje sa starim i novim prijateljima.

Za nagrađene učeesnike iz serijala Četiri godišnja doba ovo je nagradna akcija, besplatna. Za sve ostale prilika da se priključe, prijave su otvorene do popune mesta u busu.

Termin izvođenja akcije je nedelja 10. februar 2019. godine.
Okupljanje u 6.55 sati na parkingu iza Otvorenog univerziteta.

Dolazak na odredište, početnu tačku pešačenja je do 8.50 sati.
Priprema za polazak na stazu, nameštanje opreme, nabavka hrane i pića je moguća u obližnjoj prodavnici.

9.00 sati polazak na pešačenje-planinarenje. Staza vodi naizmenično gore pa dole pa gore i tako nekoliko puta, staze su uređene većim delom, bezbedne, no, u slučaju padavina moguće je da budu klizave i oprez je svakako potreban za beznedno prelaženje cele staze.

Staza je duga oko 17 km sa oko 750 metara uspona i nešto manje spuštanja, to znači da je krajnja tačka akcije na drugom mestu u odnosu na početnu. To isto tako znači da bi nas bus trebao čekati na krajnjoj tački, a osim busa u neposrednoj blizini je i jedan restoran gde možemo provesti izvesno vreme posle akcije.

Akcija je namenjena svim članovima udruženja koji aktivno pešače i planinare.

S obzirom da je termin održavanja akcije u zimskom periodu moguće su sitnije korekcije plana ukoliko vremenske prilike budu takve da mogu ugroziti bezbedno izvođenje akcije.

Odeća i obuća treba da bude primerena vremenskim uslovima, poneti preobuku koja može ostati u busu do završetka akcije.

Poneti dovoljno tečnosti, na stazi nema mogućnosti za dopunjavanje osim na početku gde ima prodavnica i eventualno na 5. km staze gde takođe opciono možda ima načina da se dopune flašice sa vodom.

Nagrađeni učesnici ne moraju da se prijavljuju, za ostale važi prijava preko formulara i uplata iznosa od 1000 dinara do popune mesta.

image_pdfimage_print

Detalji

Datum:
februar 10
Vreme:
07:00 - 19:00
Cena:
1000RSD
Događaj Category:

Mesto

Svi putevi vode u Rim

Organizator

Udruženje Poželi želju
Telefon:
+381603221215
E-pošta:
office@pozelizelju.org.rs
Web sajt
pozelizelju.org.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *