Loading Događaji

« All Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Novogodišnje pešačenje

2 januara @ 07:30 - 13:00

Besplatan

Tradicionalno pešačenje okolinom grada 2. januara neće izostati ni sada.
Da bismo se lakše prilagodili situaciji odlučili smo da pešačenje bude malo drugačije nego prethodnih godina.

Moto ovogodišnjeg pešačenja je „Ko rano rani dve sreće grabi“

Pešačićemo u četiri kolone, sa polaskom sa četiri različite lokacije a naći ćemo se na jednoj, zajedničkoj lokaciji, kraj jezera Majdan u srcu Kelebijske šume. Povratak je na polaznu lokaciju. Za sve staze postoji opcija dolaska na polazno mesto sopstvenim prevozom, staze su kružne, završavaju na istom mestu odakle su i krenule. Dolazak je moguć i autobuskim linijama Subotica transa, videti red vožnje. Polasci na pešačenja su uklađeni sa redom vožnje za praznik!

Dakle, pažljivo pročitajte najavu i prijavite se za željenu stazu.

Subota, 2. januar 2021. godine, Novogodišnje pešačenje

Staza 1 – autobuska okretnica linije 3, Makova sedmica. Vodič Marjanov Milenko. Staza do jezera Majdan duga je oko 7 km. U povratku nas Milenko vodi nešto izmenjenom stazom pa će ukupna staza biti duga oko 15 km. Ova staza namenjena je za one koji vole nešto duže staze i nešto brži tempo hodanja.

Polazak na pešačenje je u 7.45 h sa autobuske okretnice Makova sedmica!

Staza 2 – autobuska okretnica linije 2, Srpski šor. Vodič Zoran Vukmanov. Staza do jezera Majdan duga je oko 4 km. U povratku pešačićemo nešto izmenjenom maršrutom pa će ukupno pešačenje biti do 10 km. Idealna staza za one sa slabijom kondicijom, početnike i jednostavno za one koji žele nešto opušteniji tempo hodanja.

Polazak na pešačenje je u 8.15 h sa autobuske okretnice Srpski šor!

Staza 3 – autobuska okretnica linije 1a, Kelebija opština. Vodič Nataša Kanjo. Staza do jezera Majdan duga je oko 5 km, i Nataša će u povratku malo menjati trasu pa očekujte ukupnu kilometražu oko 11 km. Idealna staza za sve koji redovno pešače sa nama.

Polazak na pešačenje je u 8.10 h sa autobuske okretnice Kelebija opština!

Staza 4 – autobuska okretnica linije 22, Kelebija državna granica. Vodič Aleksandar Žmaher. Staza do jezera Majdan duga je oko 5,5 km. Aco sigurno ima ideju kuda da provede kolonu u povratku pa je očekivana kilometraža sigurno nekih 12, 13 km. Idealna staza za sve koji vole skrivene kutke peščare.

Polazak na pešačenje je u 8.00 h sa autobuske okretnice Kelebija državna granica.

 

Dakle ako ste pažljivo pročitali i odabrali na koju stazu biste voleli da krenete preostaje samo da popunite prijavni obrazac, vaše podatke i odabranu stazu unesite u formular ispod ove najave.

 

Detalji

Datum:
2 januara
Vreme:
07:30 - 13:00
Cena:
Besplatan
Događaj Category:

Organizatori

Udruženje Poželi želju
Aleksandar Žmaher
Nataša Kanjo
Zoran Vukmanov
Marjanov Milenko

Mesto

Subotička peščara