Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Mesečni sastanak članova udruženja

15. jula 2019. @ 19:00 - 20:30

Poštovani,

pozivamo vas na redovni mesečni sastanak članova udruženja koji će se održati u ponedeljak 15. jula 2019. godine sa početkom u 19 sati u prostoriji MZ Dudova šuma, Braće Jugovića 17.

Na ovom sastanku imaćemo prezentaciju MTB Čiker maratona koji je održan od 23.06. do 02.07. godine na relaciji od Kraljeva do Tivta i na kome je učestvovao Siniša Radić, član udruženja koji će nam pokazati fotografije i ispričati zgode i nezgode sa ovog maratona.

Osim toga čućete šta nas sve čeka u narednom periodu, akcenat je na vikend akciji Balaton za koju večeras zaključujemo spisak učesnika (za sada je izvesno da ima jedno slobodno mesto)

Od narednih aktivnosti pominjemo Memorijalnu trku Dren Mandić u organizaciji ARK Tron gde ćemo pomagati u organizaciji trke, kao i vikend akciju na Borski Stol i Veliki krš za koju akciju takođe polako zaključujemo spisak zainteresovanih. Naravno pomenućemo i ostale akcije koje su na programu u narednih mesec dana.

Saznaćete kako smo okončali prvi mesec učešća u igri Dinaridi, kako ulažemo prepešačene kilometre odnosno dinare, na koji način stimulišemo mlađe od 12 godina da aktivno borave u prirodi.

Ko nije preuzeo članske kartice moći će to uraditi večeras, stigle su kartice za sve do sada učlanjene članove udruženja.

Na zalihama imamo 15-ak majica u raznim veličinama pa ih možete kupiti po ceni od 380 dinara po komadu.

Naravno sastanak je prilika i da postanete član udruženja, da pitate sve što vas zanima, predložite, poželite neku želju…

 

Vidimo se večeras od 19 sati

Details

Date:
15. jula 2019.
Time:
19:00 - 20:30
Event Category:

Organizer

Udruženje Poželi želju
Phone:
+381603221215
Email:
office@pozelizelju.org.rs
View Organizer Website

Venue

Subotica
Srbija + Google Map

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *