Prvi koraci Celtisa

Upcoming Events

Na poziv PD Celtis, Sombor u nedelju nas 20 pešačilo je zajedno sa domaćinima u SRP Gornje Podunavlje, Monoštorski rit na akciji Četiri godišnja doba u SRP Gornje Podunavlje, Prvi koraci Celtisa.

Tekst i fotografije preuzete sa fb grupe PD Celtis, autor teksta i fotografija je Slavko Šmit, predsednik društva

„PD Celtis Sombor nastavlja da organizuje i održava svoje tradicionalne akcije 4.God.doba u Specijalnom rezervatu prorode „Gornje Podunavlje“. Ovoga puta bili su to „Prvi koraci Celtisa“ (junski naziv akcije) koja je održana u Monoštorskom ritu. Sve ove akcije ovog društva su promotivnog karaktera i na njih se pozivaju, pored članova PSS, i svi gradjani i udruženja, iz bliže i dalje okoline.
I ovoga puta odziv je bio izvanredan. Odazvalo se oko 40 učesnika. Veliki doprinos ovakvom broju posetilaca doprineli su naši prijatelji iz Subotice, Udruženje „Poželi želju“ koju je predvodio Zoran Vukomanov. Posle predjenih preko 20 km po šumskim stazama Gornjeg Podunavlja, Prve kategorije zaštite, svi učesnici ove šetnje, završavaju svoje druženju na zajedničkom ručku na PTT bungalovu u Baračkoj, a koji se nalazi na samoj obali leve strane Dunava. Bilo je i onih hrabrijih planinara, koji su se i okupali u Dunavu.
Na kraju celodnevnog druženje, uz srdačan pozdrav, PD Celtis Sombor, pozvano je od strane svojih prijatelja iz Subotice, da uskoro uzvrati posetu u njiihovim predelima u Subotičkoj peščari i tako nastavimo naše dugogodišnje druženje.“

List   

Information
Click following button or element on the map to see information about it.
Lf Hiker | E.Pointal contributor

Monostorski rit   

Profile

50 100 150 200 5 10 15 Distance (km) Elevation (m)
No data elevation
Name: No data
Distance: No data
Minimum elevation: No data
Maximum elevation: No data
Elevation gain: No data
Elevation loss: No data
Duration: No data

Description

….

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *